Följ min blogg med bloglovin

onsdag 17 mars 2010

Ao Nang

Visst saknar vi Koh tao. Men vi gillar Ao nang. Igar gick vi ut, jag och Maria. Tillsammans med Josh, Dave och J. Traffade Josh och Dave i Koh Tao, och de skulle ocksa hit sa vi slar liksom folje. Det blev en del spannade baror, fulla med tjejer i suspekta klader. Hand i hand med aldre europeiska man. Traffade pa ett gang svenskar. Och jag minns vad samtliga heter; Johanna, Emma, Sofia, Mie, Johan och Henke. Vi dansade loss pa Luna Bar. Jag och Maria forlorade en flip flop vardera. Shit happens. Har sammanlagt tappat 1,5 par flip flops i detta landet. Kvallen slutade forresten i lite smalt hud pa smalbenet. Inte skont.

Svettas ihjal snart.

Idag gick vi upp tidigt for att bege oss ut pa aventyr. Amlin och Lina skulle till den vackra on Hong, jag, Maria och Josh skulle ut pa action. Rafting och ATV. Raftingen var helt sjuk. Vi satt sju pers i en gummibat och slogs och kampade oss ner for alven med sakert 30 andra raftingbatar. Helt sjukt roligt. Efter raftingen vantade ATV, fyrhjulingar. Laskigt och jobbigt till en borjan. Men pa slutet ville jag inte sluta. Maria korde rakt in i bushen, tillsammans med ett vackert skrik. Bonus pa resan var besok vid vattenfall och apor. Valdigt skont att bada i kallt vatten, osaltat dessutom. Ar ganska stolt over hur Maria klarade av aporna ocksa. Grym dag helt enkelt.

Ikvall firar vi St Patricks day. Sjukt taggad. Overlycklig over tt vi bor granne med en av de tva irlandska pubarna i omradet. Nasta gang ses vi i KL - Kuala Lumpur.

Ciao.

3 kommentarer:

Björn sa...

Hej Sara,

Till och med när jag försöker följa dig på en karta, var du är och var du åker är det svårt att hänga med. Från långt ute till havs på ena sidan och nu långt nere på västkusten o jag förstår rätt. Menar du att du til och med tänker hinna till Kuala Lumpur innan du åker hem ????
Det är ju liiite åt fell håll.

Har försökt ringa dig de senaste dagarana, när jag är hemma på lunchne, men det tutata upptaget.Jag gör ett försök igen imorgon. Tänkte höra mig för om du behöver lite hjälp i att finna andra väga hem ,så att du undviker det oroliga Bangkok.

/Björn

Carina sa...

Nu är det väl för varmt...lite längtar du väl hem? Här är temperaturen nästan nere vid 0 och när solen skiner är det super.
Åka gummibåt och dessa apor mm låter farligt. Skönt att du kommer hem snart. Jag ser fram emot det!
/Mamma

Oskar B O Olsson sa...

oj oj sara, sjukt.. Nej du, lever drömmen kan man väl lite säga att du gör nu iaf. Din resa får sig att i mitt huvud framstå som någon slags blandning av Apocalypse Now och The Beach (med Leonardo, din favvis du vet!). Jag är mållös. Själv gör jag inte mycket mer än att dömma, gymmar, sparkar boll och när jag får chansen ta en simtur i Hofors nybyggda colloseum.

Ha derå, så synns vi väl till helgen!


PS. glöm inte min lille vän va? allt detta tjat om Düsseldorf får mig att verka oförmögen...DS.